EcoMoto 930×122

simfonia lalelelor

SCHIMBARE DE ULTIMĂ ORĂ LA SIMFONIA LALELELOR

Schimbare de ultimă oră la Simfonia Lalelelor. Ediția din acest an a Simfoniei Lalelelor, care se va desfășura în weekend-ul 12-14 aprilie (AICI, programul complet), vine cu o schimbare față de edițiile precedente: în fața Primăriei Pitești nu va mai fi amenajată nicio tribună pentru oficialități.

Citiți și: Concert extraordinar, în această seară, în Pitești

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp, într-o conferință de presă, de viceprimarul cu atribuții de primar al Piteștiului, Sorin Apostoliceanu.

În schimb, potrivit sursei citate, va exista o scenă la Casa Cărții, care le va fi destinată oficialităților și copiilor care vor participa vineri, 12 aprilie, la parada tinerilor – parada florilor, pe traseul Piața Primăriei – Casa Cărții.

Citiți și: Premieră absolută la Simfonia Lalelelor! Ce se întâmplă în acest an

Viceprimarul cu atribuții de primar a precizat că își dorește ca la această ediție a Simfoniei să nu mai existe atât de multe discursuri din partea oficialităților ca în anii precedenți. Sorin Apostoliceanu a mai anunțat că la ediția din acest an a Simfoniei nu vor mai fi permise tarabe inestetice, la care să fie vândute produse care nu au legătură cu evenimentul.

Amintim că la Simfonia Lalelelor 2018 Piteștiul a ajuns în prim plan național după ce o fetiță a fost pusă să stea în cap pe plăcile de granit din Piața Primăriei în fața oficialităților din tribună, oficialități printre care s-a numărat și premierul Viorica Dăncilă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90