Donaris 930 x 122

cornel ionica

SCHIMBARE ÎN TÂRGUL SĂPTĂMÂNAL. CE ANUNȚĂ PRIMARUL

Schimbare în Târgul Săptămânal. Ce anunță primarul. Târgul Săptămânal din Bradu administrat de Primăria Pitești va avea în curând o nouă destinaţie, conexă la cea actuală (aici se vând diverse produse şi există un târg de maşini).

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Potrivit primarului Cornel Ionică, în Târgul Săptămânal va fi amenajată o zonă de depozitare a maşinilor parcate neregulamentar care vor fi ridicate de pe domeniul public. Primarul Piteștiului precizează că zona va fi securizată (va avea monitorizare video și pază). Mașinile vor fi depozitate aici până când proprietarii lor le vor recupera.

Primarul Cornel Ionică a anunțat recent că activitatea de ridicare a mașinilor parcate sau staționate neregulamentar pe domeniul public va fi reluată în Pitești. Amănunte, AICI.

Citiți și: Din iulie, dispozitiv obligatoriu pentru toate mașinile!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3