Donaris 930 x 122

Arges

SCHIMBARE LA PREFECTURĂ

Schimbare la Prefectură. Prefectul județului Argeș, Cristian Soare, a organizat astăzi o conferinţă de presă în care a anunțat că este posibil să fie ultima întâlnire oficială cu jurnaliștii în calitatea pe care o deţine în prezent, aşteptându-se ca în curând să fie schimbat din funcţie de noul Guvern.

Citiți și: Accidente azi în județ – mașini făcute praf! Pompierii, date oficiale

Soare a spus că speră ca subprefectul Emilian Dragnea să rămână la Prefectură, poate chiar în calitate de prefect (este agreat de PSD), în vreme ce el se va întoarce la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Argeş, ca şef de serviciu.

Cristian Soare a trecut în revistă principalele activităţi derulate în cele aproape 11 luni cât a fost prefect în al doilea său mandat (numit de Guvernul Cioloș), amintind aici organizarea în bune condiţii a alegerilor locale şi parlamentare, reluarea şedinţelor Colegiului Prefectural în teritoriu și înfiinţarea Ghişeului Unic de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură.

Citiți și: 174 km/oră! Cu atât mergea într-o localitate din Argeș

La capitolul nerealizări, Soare a menţionat faptul că pădurea Trivale din Pitești încă nu a devenit arie naturală protejată, deşi procedurile au fost realizate aproape integral. Prefectul şi-a exprimat speranţa că noul ministru al Mediului, piteşteanul Daniel Constantin, va duce proiectul la bun sfârşit.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3