New Profesional Consult 930 x 122

autobuze

SCHIMBARE MAJORĂ ÎN TRAFICUL PITEȘTEAN

Schimbare majoră în traficul piteștean. După cum v-am mai informat, în Piteşti ar urma să fie introdus un sistem de management al traficului, care, printre altele, să reducă timpii de aşteptare la semafoare.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Conform conducerii Primăriei Pitești, proiectul va fi unul în premieră pentru municipiu.

La toate semafoarele vor fi montați senzori în asfalt, pentru prima dată în Pitești. Va exista şi un centru de analiză, iar semafoarele vor fi coordonate în funcţie de volumul traficului rutier. Va exista o bază de date în sistem GIS (sistem informațional geografic), cu informaţii referitoare la trafic, potrivit reprezentanților municipalității.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Proiectul include și montarea de noi camere video pe străzi și bulevarde pentru supravegherea circulației rutiere, dar și în autobuzele Publitrans.

Valoarea întregului proiect (cu bani europeni) s-ar ridica la circa 9.000.000 de euro. Deși conducerea Primăriei Pitești vorbește de mai multă vreme despre proiect, deocamdată acesta nu a fost materializat.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3