New Profesional Consult 930 x 122

autobuze

SCHIMBARE MAJORĂ ÎN TRAFICUL PITEȘTEAN

Schimbare majoră în traficul piteștean. După cum v-am mai informat, în Piteşti ar urma să fie introdus un sistem de management al traficului, care, printre altele, să reducă timpii de aşteptare la semafoare.

Citiți și: Angajare pe perioadă nedeterminată la Primăria Pitești

Conform conducerii Primăriei Pitești, proiectul va fi unul în premieră pentru municipiu.

La toate semafoarele vor fi montați senzori în asfalt, pentru prima dată în Pitești. Va exista şi un centru de analiză, iar semafoarele vor fi coordonate în funcţie de volumul traficului rutier. Va exista o bază de date în sistem GIS (sistem informațional geografic), cu informaţii referitoare la trafic, potrivit reprezentanților municipalității.

Citiți și: Primăria lui Gentea, paralizată în fața unui piteștean certat cu legea

Proiectul include și montarea de noi camere video pe străzi și bulevarde pentru supravegherea circulației rutiere, dar și în autobuzele Publitrans.

Valoarea întregului proiect (cu bani europeni) s-ar ridica la circa 9.000.000 de euro. Deși conducerea Primăriei Pitești vorbește de mai multă vreme despre proiect, deocamdată acesta nu a fost materializat.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441