Donaris 930 x 122

înmatriculare

SCHIMBARE MAJORĂ LA ÎNMATRICULAREA VEHICULELOR ÎN ARGEŞ

Dat fiind numărul mare de argeşeni care au luat cu asalt Serviciul de Înmatriculare şi Permise Auto, Prefectura a decis să introducă o aplicaţie electronică de programare on-line pentru cetăţenii care vor să înmatriculeze vehicule. Potrivit sursei citate, aplicaţia va deveni funcţională mâine, 13 februarie 2017.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

Această măsură, alături de introducerea sistemului electronic de ordonare (atribuire bonuri de ordine), vine în sprijinul cetăţenilor în vederea reducerii timpilor de aşteptare și a evitării aglomeraţiei şi a formării de cozi la ghişee în contextul eliminării timbrului de mediu de la data de 1 februarie, precizează Prefectura.

Aplicaţia va fi disponibilă pe site-ul Instituţiei Prefectului – www.prefecturaarges.ro – şi le va oferi cetăţenilor posibilitatea de a-şi alege ziua în care doresc să se prezinte la ghişeu pentru a-şi înmatricula maşina.

Citiți și: Vestea zilei despre permisele auto!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90