New Profesional Consult 930 x 122

adp

SCHIMBARE MAJORĂ ÎN TRIVALE (GALERIE FOTO)

Schimbare majoră în Trivale. Una dintre cele mai mari satisfacții ca jurnalist, dacă nu cea mai mare, este să poți ajuta la schimbarea în bine a vieții de zi cu zi a unei comunități.

Citiți și: Gratuit la Grădina Zoologică!

În luna aprilie a acestui an am primit o sesizare scrisă din partea unui piteștean revoltat de modul deplorabil în care arăta locul de joacă de pe Aleea Ion Trivale, de la capătul scărilor care coboară către pădurea Trivale (amănunte, AICI). Ca urmare a articolului nostru, Administrația Domeniului Public (ADP) a modernizat din temelii locul de joacă.

Schimbarea este majoră și de ea se bucură copiii, părinții și bunicii din zonă. Asupra schimbării a ținut să ne atragă atenția, cu fotografii doveditoare, chiar piteșteanul care acum nici trei luni ne reclama indignat situația: „Vreau să vă mulțumesc pentru publicarea sesizării și Primăriei Pitești pentru implicare!”

Citiți și: Update: Urgență în cartierul Trivale din Pitești. A fost descoperit un cadavru

Suntem critici de obicei, dar, în egală măsură, aplaudăm ori de câte ori municipalitatea se autosesizează și face treabă. De această dată, avem cuvinte de laudă pentru ADP.

În ceea ce ne privește, vom prelua în continuare sesizările dumneavoastră cu privire la situații și stări de lucruri negative din Pitești. Împreună vom reuși să facem, punctual, schimbări în bine.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3