New Profesional Consult 930 x 122

buget

SE APROBĂ BUGETUL MIOVENIULUI

Se aprobă bugetul Mioveniului. În perioada 31 ianuarie – 16 februarie, în Mioveni au fost organizate șase dezbateri publice, în toate zonele și cartierele orașului, cu privire la bugetul de venituri și cheltuieli al localității pentru 2020.

Citiți și: Pitești. Circ în CL Pitești făcut de tatăl cântărețului Randi! Video

Astăzi, de la ora 17:30, Consiliul Local Mioveni se va reuni pentru a vota proiectul de buget, cu sau fără amendamente față de varianta propusă de Primărie.

“Consultările cu cetățenii, la care au participat de fiecare dată reprezentanții conducerii Primăriei Mioveni, consilieri locali, reprezentanți ai aparatului tehnic din cadrul instituţiei și din cadrul S.Ed.C. Mioveni, au avut rolul de a colecta din teren o serie de probleme cu care se confruntă comunitatea, dar și de a corecta unele deficiențe de ordin administrativ.

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

Toate solicitările și proiectele fezabile, care sunt necesare fiecărei zone, vor intra pe lista de investiții, însă este nevoie de timp pentru parcurgerea legislației, aprobarea surselor de finanțare și proiectarea lor”, precizează Primăria Mioveni.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA