Donaris 930 x 122

buget

SE APROBĂ BUGETUL MIOVENIULUI

Se aprobă bugetul Mioveniului. În perioada 31 ianuarie – 16 februarie, în Mioveni au fost organizate șase dezbateri publice, în toate zonele și cartierele orașului, cu privire la bugetul de venituri și cheltuieli al localității pentru 2020.

Citiți și: Mioveni. Se strâng relațiile economice cu China

Astăzi, de la ora 17:30, Consiliul Local Mioveni se va reuni pentru a vota proiectul de buget, cu sau fără amendamente față de varianta propusă de Primărie.

“Consultările cu cetățenii, la care au participat de fiecare dată reprezentanții conducerii Primăriei Mioveni, consilieri locali, reprezentanți ai aparatului tehnic din cadrul instituţiei și din cadrul S.Ed.C. Mioveni, au avut rolul de a colecta din teren o serie de probleme cu care se confruntă comunitatea, dar și de a corecta unele deficiențe de ordin administrativ.

Citiți și: Victorina Bora este noul antrenor al echipei de handbal CS Dacia Mioveni 2012!

Toate solicitările și proiectele fezabile, care sunt necesare fiecărei zone, vor intra pe lista de investiții, însă este nevoie de timp pentru parcurgerea legislației, aprobarea surselor de finanțare și proiectarea lor”, precizează Primăria Mioveni.

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

Donaris 570×90