EcoMoto 930×122

aschiuta

SE CAUTĂ SALĂ NOUĂ PENTRU TEATRUL DE PĂPUȘI

După cum v-am informat, într-o primă apariție oficială după eliberarea sa din arest preventiv, Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, a fost prezent ieri la Prefectură la întâlnirea autorităţilor locale şi judeţene cu ambasadoarea la București a Republicii Africa de Sud.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Cu această ocazie, Pendiuc a discutat şi cu Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeș, despre un proiect referitor la Teatrul de păpuși pentru copii și tineret „Aşchiuţă” din Piteşti, aflat în administrarea CJ.

„Nu am avut mult timp la dispoziţie, pentru că nu o puteam lăsa singură pe doamna ambasador. Am vorbit, însă, despre necesitatea de a găsi o nouă sală, mai mare, mai adecvată, pentru Teatrul „Aşchiuţă”. La actuala sală se vor face reparaţii. Vom face împreună demersuri în acest sens.”, a anunțat Florin Tecău în conferința de presă de astăzi a Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Noua sală ar urma să găzduiască spectacolele Teatrului „Aşchiuţă” în perioada în care vechiul sediu de pe Strada Mare se va afla în renovare și reparații. Tecău nu a precizat când vor începe lucrările.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90