930 x122 grota rece

cet

SE DEMOLEAZĂ ÎN GĂVANA!

Se demolează în Găvana! Primăria Piteşti a transmis Consiliului Local un raport pentru vânzarea, în vederea dezmembrării, a CET Găvana. Acesta este nefuncţional din cauza costurilor mari, în Piteşti fiind construite pentru furnizarea căldurii şi a apei calde centrale termice de cartier.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Preţul de pornire la licitaţie pentru CET Găvana a fost evaluat la 2.000.000 de lei de Termo Calor Confort SA, societate a municipalității. Potrivit viceprimarului Sorin Apostoliceanu, CET Găvana va fi evaluat, însă, și de o firmă de specialitate, pentru a se stabili un preţ exact şi care să nu lase loc la interpretări. După ce evaluarea va fi gata (la finalul lunii în curs, conform sursei citate), se va trece la procedurile de licitaţie în vederea stabilirii firmei care va dezmembra CET-ul. Ulterior, vor fi stabilite termenele pentru demolare.

Este al doilea CET din zona Pitești care va fi demolat, după cel de lângă Arpechim (situat într-o zonă în care, anunță conducerea Primăriei, va fi construit un parc industrial). Singurul CET care mai există (care, însă, de asemenea, nu funcționează) este CET Sud I, tot de lângă Arpechim. Marile centrale construite în timpul regimului comunist au fost înlocuite cu centrale termice de cartier, care sunt mult mai rentabile şi asigură şi reducerea pierderilor generate de reţelele de transport.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90