Donaris 930 x 122

epic horus

SE DESCHIDE TERASĂ ÎN PARCUL PITEȘTEAN LUNCA ARGEȘULUI

Se deschide terasă în parcul piteștean Lunca Argeșului.

Citiți și: Momentul când Porcişteanu pornește mașina și își calcă soția pe picior

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti a finalizat licitaţia pentru închirierea unui teren de 300 de mp în parcul Lunca Argeşului pentru amenajarea unei terase de alimentaţie publică.

Licitația a fost câștigată de Epic Horus SRL, din orașul Ștefănești (Valea Mare Podgoria), cu care Serviciul a semnat ieri contractul, contract cu o valabilitate de patru ani.

Citiți și: Proiectul pentru parcul de agrement din Pitești prinde contur

Terasa va fi amenajată de firma care a câştigat licitaţia, pe cheltuiala sa. A rămas doar o chestiune de zile până când terasa va fi deschisă publicului.

Până acum nu a fost posibilă amenajarea de unităţi de alimentaţie publică în Lunca Argeșului deoarece parcul a fost realizat cu bani europeni. Una dintre condiţiile impuse de forurile europene în cazul unor astfel de investiții este ca vreme de cinci ani de la materializarea proiectului în parc să nu se desfăşoare activităţi comerciale. Perioada de cinci ani a trecut.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441