Donaris 930 x 122

coral impex

SE FAC STROPIRI ÎN MIOVENI CONTRA INSECTELOR

În perioada 3-5 iulie 2019, în Mioveni se vor efectua servicii de dezinsecţie și dezinfecție pe domeniul public al oraşului, în scări de bloc, gospodării individuale, instituții de învățământ și clădiri ale instituțiilor publice.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Administrația locală atenționează locuitorii să supravegheze cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în raza de acţiune a aparatelor, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii.

Măsuri de prim ajutor în caz de:

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

– inhalare: pacientul va fi dus la aer proaspăt;

– contact cu pielea: se va spăla din abundență imediat și cu atenție cu apă și săpun;

– contact cu ochii: se va spăla imediat cu apă cel puțin 15 minute;

– înghițire: NU se provoacă voma, nu există antidot, este necesar un tratament simptomatic;

În toate situațiile va fi consultat medicul.

Totodată, Primăria face apel către asociaţiile de locatari/proprietari să le permită agenților DDD accesul în subsolul blocurilor în zilele de 3, 4 și 5 iulie.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestor servicii, perioada de efectuare a dezinsecţiei va fi prelungită până la o dată comunicată ulterior.

Apicultorii sunt atenționați ca, în perioada menţionată, să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine. În caz contrar, Primăria orașului Mioveni şi S.C. Coral Impex S.R.L.(firma care va desfășura acțiunea de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare) sunt absolvite de orice responsabilitate.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90