New Profesional Consult 930 x 122

coral impex

SE FAC STROPIRI ÎN MIOVENI CONTRA INSECTELOR

În perioada 3-5 iulie 2019, în Mioveni se vor efectua servicii de dezinsecţie și dezinfecție pe domeniul public al oraşului, în scări de bloc, gospodării individuale, instituții de învățământ și clădiri ale instituțiilor publice.

Citiți și: Ziua Unirii Principatelor, marcată la Mioveni

Administrația locală atenționează locuitorii să supravegheze cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în raza de acţiune a aparatelor, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii.

Măsuri de prim ajutor în caz de:

Citiți și: Focuri de artificii cum nu s-au mai văzut în judeţul Argeş

– inhalare: pacientul va fi dus la aer proaspăt;

– contact cu pielea: se va spăla din abundență imediat și cu atenție cu apă și săpun;

– contact cu ochii: se va spăla imediat cu apă cel puțin 15 minute;

– înghițire: NU se provoacă voma, nu există antidot, este necesar un tratament simptomatic;

În toate situațiile va fi consultat medicul.

Totodată, Primăria face apel către asociaţiile de locatari/proprietari să le permită agenților DDD accesul în subsolul blocurilor în zilele de 3, 4 și 5 iulie.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestor servicii, perioada de efectuare a dezinsecţiei va fi prelungită până la o dată comunicată ulterior.

Apicultorii sunt atenționați ca, în perioada menţionată, să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine. În caz contrar, Primăria orașului Mioveni şi S.C. Coral Impex S.R.L.(firma care va desfășura acțiunea de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare) sunt absolvite de orice responsabilitate.

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441