930×122 CUMPANA 5

amenzi

Se instituie noi amenzi în Pitești. Sunt vizaţi locatarii care îşi fac de cap la bloc

Se instituie noi amenzi în Pitești.

Citiți și: Pitești: Schimbări în trafic. A fost înființată o nouă trecere de pietoni

Primăria Pitești a pus în dezbatere publică un proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri și acțiuni pentru realizarea activității de bună gospodărire și înfrumusețare a municipiului Pitești.

Conform acestuia, pe lângă regulile deja existente, se instituie și următoarele măsuri:

– Proprietarii de terenuri vor fi obligați să le împrejmuiască în termen de șase luni de la dobândire și să le întrețină curate; amenda pentru persoanele fizice care încalcă regula este cuprinsă între 500 și 1.000 de lei, iar pentru persoanele juridice de la 1.000 la 1.500 de lei;

Citiți și: Firmă amendată cu 5.000 de lei pentru deținere ilegală de lemne

– Este interzisă împrejmuirea improvizată pe străzi sau în jurul blocurilor de locuințe, la fel ca și cultivarea de legume și zarzavaturi în jurul blocurilor; amenzile prevăzute sunt de la 500 la 1.000 de lei pentru persoanele fizice și de la 1.000 la 1.500 de lei pentru persoanele juridice;

– Este interzisă folosirea arborilor de pe domeniul public pentru uscarea rufelor; amenda prevăzută este între 200 și 500 de lei.

Constatarea încălcării regulilor și aplicarea eventualelor sancțiuni va fi făcută de către polițiștii locali.

(Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

9 comentarii

 • lica spune:

  doar un nou mod de a aduce bani la buget, in loc sa desfintati politia locala care freaca menta le dati idei tampite ….

 • Predoiu spune:

  Pentru cei care asculta muzica la maxim sau arunca gunoiul pe geam nu se pot introduce amenzi? Magazinele de la parterul blocului care sunt transformate în terase pentru servit bere pot funcționa? Poliția locala știe fenomenul și nu ia măsuri.

 • Lăutărescu spune:

  Pentru golanii care își fac veacul pe la scările blocurilor și care fac mizerie și gălăgie nu sunt amenzi? Poliția locală ce face?

 • Păun bogdan spune:

  Muzica la maxim, indiferent de zi sau noapte, mizerie pe strada deoarece nu există coșuri de gunoi stradale, poluare făcută de societate de dezmembrări auto avizată și autorizata să funcționeze intre case de locuit, trafic intens din cauza acestei firme, străzi maturate numai de alegeri nu mai vorbim spălate, ne îmbolnăvim….cînd luați măsuri?

 • Păun bogdan spune:

  Muzica la maxim, indiferent de zi sau noapte, mizerie pe strada deoarece nu există coșuri de gunoi stradale, poluare făcută de societate de dezmembrări auto avizată și autorizata să funcționeze intre case de locuit, trafic intens din cauza acestei firme, străzi maturate numai de alegeri nu mai vorbim spălate, ne îmbolnăvim….cînd luați măsuri? Str. Prundu mic

 • Ion spune:

  Excelenta ideea. Așteptăm concretizarea.

 • Puță spune:

  Sa arestați persoanele recalcitrante care sună la 112 pentru ca asculta vecinii manele la maxim ! De ce ! Fac ce vreau la mn în casă!. Și pe ăia care nu lasa alți vecini sa parcheze în locul lor! Aaa! Și pe ăia care ne pârăsc că aruncăm gunoaie pe geam! Da ce ? E pamantul lor? …si să desfințeze toate polițiile mă! Toot!

 • falus spune:

  subscriu sarcasticului Puta

 • Elena spune:

  Scarile de pe Calea Craiovei sunt de multa vreme grav avariate si periculos de utilizat . Sunt si ne maturate , de ani.

New Profesional Consult 570×90