Donaris 930 x 122

bârla

SE JOACĂ HORA CA LA BÂRLA

Se joacă Hora ca la Bârla. Conform tradiţiei, comuna Bârla din județul Argeş are stabilită ca zi de aniversare a localității prima duminică din luna august.

Citiți și: Anunț important! Se întâmplă în această localitate din județ

Pregătirile pentru seria de manifestări de pe 5 august 2018 care vor marca în acest an Ziua Comunei sunt în toi.

Primarul Gheorghe Voicu promite organizarea cu această ocazie a numeroase evenimente, cum ar fi a 14-a ediţie a „Horei ca la Bârla”, care va reuni ansambluri folclorice din mai multe localităţi, o nouă ediţie a festivalului „Floare de câmpie”, premierea unor cetăţeni pentru merite deosebite şi un foc de artificii.

Citiți și: Argeș. Sute de hectare de teren, afectate de secetă

Bârla este una dintre puţinele localităţi din Argeş în care funcţionează o staţiune pentru afecţiuni reumatice (ape termale la Bădeşti), iar istoria locurilor este milenară (aici sunt un castru roman – la Urluieni – şi un sit arheologic din secolul al III-lea).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90