New Profesional Consult 930 x 122

bârla

SE JOACĂ IAR HORA CA LA BÂRLA

Conform tradiţiei, comuna Bârla din județul Argeş are stabilită ca zi de aniversare a localității prima duminică din luna august. În acest an, Ziua comunei va fi sărbătorită pe 4 august, cu începere de la ora 17.

Citiți și: Argeș. Nenorocire: Trei persoane găsite fără viață, acum, într-o casă!

Mai întâi, vor fi premiaţi cei mai merituoşi copii ai comunei și cei mai longevivi cetăţeni în căsnicie şi le va fi decernat titlul de cetăţean de onoare câtorva personalităţi importante pentru comunitate.

Ziua comunei, sub genericul „Hora ca la Bârla”, ajunsă la a XV-a sa ediţie, va include momente artistice și un foc de artificii. Invitat special va fi interpretul de muzică populară Petrică Mâţu Stoian. Își va da concursul orchestra „Doina Argeşului”.

Citiți și: S-a deschis primul market din comuna Bârla

Tot în Bârla va avea loc sâmbătă, 3 august 2019, de la aceeaşi oră, 17, concursul naţional de dans popular „Floare de câmpie”, ediţia a VII-a.

„Este singurul concurs de acest nivel din judeţ, iar la el vor participa în jur de 20 de formaţii de dansuri populare din mai multe zone ale ţării.

Manifestările din 3 şi 4 august sunt organizate de Primăria, Consiliul Local, Căminul Cultural şi asociaţia „Îngeraşii” din Bârla.

Le mulţumesc anticipat tuturor şi fiecăruia în parte pentru implicarea în buna desfăşurare a celor mai importante evenimente ale comunităţii noastre şi vă aşteptăm acasă, la sărbătoarea de la Bârla”, transmite primarul comunei, Gheorghe Voicu.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90