New Profesional Consult 930 x 122

simfonia lalelelor

SE PRELUNGEŞTE TÂRGUL DIN CENTRUL PITEȘTIULUI

Se prelungește târgul din centrul Piteștiului. Conducerea Primăriei Piteşti a decis astăzi să prelungească perioada de desfăşurare a târgului organizat în centrul Piteştiului cu ocazia Simfoniei Lalelelor.

Citiți și: Pitești. S-a decis! Când va avea loc Simfonia Lalelelor!

Comercianţii de flori şi de produse artizanale care vor dori vor putea să mai vândă și după încheierea Simfoniei, mai exact până joi, 18 aprilie 2019, inclusiv.

Din cauza vremii nefavorabile, unii comercianţi şi-au strâns, însă, standurile şi au plecat sau vor pleca astăzi din Piteşti.

Citiți și: Pitești. Poliția Locală, la datorie de “Simfonie”

Potrivit Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, în perioada Simfoniei Lalelelor în zona centrală a orașului au fost peste 200 de comercianţi de flori şi de produse artizanale. Chiria zilnică percepută cu această ocazie pentru ocuparea domeniului public este de 15 lei mp pe zi pentru comercianţii de flori şi utilaje pentru grădinărit și de 35 de lei mp pe zi pentru comercianţii de produse artizanale şi alimentare.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90