930 x122 grota rece

bulevardul i.c. brătianu

SE SURPĂ ASFALTUL PE BULEVARD! ”AZI NU SE LUCREAZĂ”

UPDATE: Se surpă asfaltul pe bulevard! ”Azi nu se lucrează”. Termo Calor Comfort transmite: ”Urmare a situației create, locul a fost împrejmuit, iar mâine dimineață vom interveni pentru remedierea problemei.”

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Șoferii care astăzi, în jurul prânzului, s-au aflat în trafic și au ajuns și pe bulevardul I.C. Brătianu din Pitești au avut o ”surpriză” mai mult decât neplăcută.

Carosabilul de pe banda I de mers către zona de nord a orașului s-a surpat! Din fericire, dacă putem spune așa în această situație, un echipaj al Poliției Locale Pitești s-a aflat în zonă.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

Zona afectată a carosabilului a fost marcată prin balize, fiind o soluție ”de avarie”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale, Bogdan Aristănțoiu, pe bulevardul I.C. Brătianu ar trebui să intervină cei de la Termoficare, deoarece în zonă sunt mai multe conducte.

Când se va remedia problema? Astăzi în niciun caz, ”pentru că nu se lucrează” la societatea municipalității, după cum ne-a declarat Aristănțoiu. Chiar atât de mare este indiferența autorităților? Pentru ce se mai așteaptă? E nevoie să li se întindă covorul roșu pentru a repara o groapă, care, cel mai probabil, tot din cauza incompetenței a ”răsărit” în mijlocul drumului, în centrul orașului? Sau așteaptă, pasivi, să se surpe tot bulevardul?

În altă ordine de idei, pe lângă faptul că cei responsabili de rezolvarea situației nu sunt disponibili astăzi, situația gropilor de pe străzile din Pitești este alarmantă (câteva exemple, AICI). Cine și când va rezolva această problemă? Mai bine zis, se va rezolva vreodată? (Sursă foto: Poliția Locală Pitești)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3