New Profesional Consult 930 x 122

consiliul local

PROIECTE IMPORTANTE ÎN MIOVENI – LISTA COMPLETĂ

Joi, 25 februarie, de la ora 17, va avea loc o nouă şedinţă publică ordinară a Consiliului Local Mioveni, cu mai multe proiecte importante pe ordinea de zi.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Vor fi discutate aprobarea regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea examenului de atestare a persoanelor fizice în vederea îndeplinirii funcţiei de administrator de bloc la asociaţiile de proprietari, aprobarea finanţării de către Consiliul Local a lucrărilor de alimentare cu energie electrică a unui bloc de locuinţe de pe strada 1 Decembrie, însuşirea variantei finale a proiectului de steag al oraşului și aprobarea graficului de execuţie a serviciilor de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie pentru anul 2016.

În plus, va fi dezbătută și suspusă aprobării darea în administrare pe o perioadă de 10 ani pentru Liceul „Iulia Zamfirescu” și pentru Şcoala Gimnazială „Liviu Rebreanu” a bunurilor imobile şi a dotărilor aferente aparţinând domeniului public şi privat al oraşului în care îşi desfăşoară activitatea cele două unități de învăţământ.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

De asemenea, va fi supusă votului admiterea recepţiei la terminarea lucrărilor pentru reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea ambulatoriului de specialitate al Spitalului „Sf. Spiridon” Racoviţa.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90