930×122 CAPRA 5

primăria mioveni

Şedinţă publică la Mioveni. Mai multe proiecte, în dezbatere

Joi, 20 mai 2021, de la ora 17.00, la Centrul Cultural Mioveni va avea loc şedinţa publică ordinară a Consiliului Local Mioveni, anunţă Primăria Mioveni.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

„La această şedinţă sunt prevăzute 18 puncte şi se vor discuta mai multe proiecte de hotărâri, printre care amintim:

-aprobarea studiului de fezabilitate și a contribuției finanțării obiectivului de investiții „Alimentare cu energie electrică blocuri de locuințe (căminele B și C) din incinta Liceului Tehnologic de Construcții Mașini Mioveni, strada Profesor Dumitru Mîndruță nr.3-4, orașul Mioveni, județul Argeș”;

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

-aprobarea contului de execuție al unității administrativ-teritoriale a orașului Mioveni pe trimestrul I al anului 2021;

-aprobarea protocolului de colaborare cadru între Unitatea Administrativ-Teritorială a Orașului Mioveni prin Direcția de Asistență Socială și Poliția locală Mioveni, Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni, Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” Mioveni și Spitalul Orășenesc Mioveni etc.

Convocatorul ședinței poate fi consultat AICI.

Ședința va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Primăriei Mioveni – https://www.facebook.com/primariaorasuluimioveni. Astfel, toți cetățenii orașului vor avea posibilitatea să vizioneze, în timp real, cum se desfășoară dezbaterile și cum se iau deciziile la nivelul legislativului local”, precizează Primăria.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90