New Profesional Consult 930 x 122

consiliul local

ȘEFIMEA PITEȘTIULUI SE MUTĂ ÎN „CASĂ” NOUĂ

Șefimea Piteștiului se mută în „casă” nouă. Lucrările de modernizare a sălii de ședințe a Consiliului Local Pitești, situată în incinta clădirii Primăriei, au fost finalizate.

Citiți și: Pitești. Circ în CL Pitești făcut de tatăl cântărețului Randi! Video

Consilierii vor reveni în această sală joi, 31 octombrie 2019, cu ocazia următoarei ședințe în plen. Pe perioada lucrărilor, aleșii locali ai piteștenilor și-au desfășurat ședințele în sediul Filarmonicii.

Sala de ședințe a fost schimbată total: are mobilier și parchet nou, elemente moderne de tâmplărie și instalaţii de sonorizare şi de videoproiecţie de ultimă generație.

Citiți și: E gata! Proiect vital, de aproape 1 milion de €, în Pitești

Amintim că în luna iulie a anului trecut a fost emisă o hotărâre de Consiliu Local prin care s-a aprobat un deviz estimativ de cheltuieli de peste 1.000.000 de lei pentru reabilitarea sălii mari de ședințe a Primăriei municipiului Pitești.

În această sală, care a mai fost modernizată în urmă cu câțiva ani și tot cu bani de la bugetul local ca și acum, se desfășoară ședințele consilierilor locali, ședințe ale conducerii, directorimii și personalului din Primărie, dar și evenimente publice de altă natură.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90