EcoMoto 930×122

auto

SERVICIUL DE PERMISE ARGEȘ, FĂCUT ZOB: “COZI, STRES, UMILINȚĂ!”

Serviciul de Permise Argeș, făcut zob: “Cozi, stres, umilință!”. Un piteștean ne-a scris astăzi pe adresa redacției pentru a-și exprima nemulțumirea față de activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Argeș.

Citiți și: Argeș! Un nou Serviciu de Înmatriculări și Permise Auto!

“Cel mai prost organizat serviciu comunitar al Prefecturii Argeș este DRPCIV.

Este o adunătură de “profesioniști”, care soluționează cu viteza melcului chiar și 2-3 dosare pe oră în încercarea de a depista ”press any key to continue”, iar prin eliminarea rezervărilor online au readus cozile, stresul și umilința la ghișeu!

Citiți și: Vestea zilei despre permisele auto!

“Felicitări” celor care au făcut acest lucru posibil!

“Mulțumim” agenților blazați, care, înarmați cu pixul din dotare, încercuiesc câmpurile relevante ale documentelor noastre, strecurând câte o întrebare de “approach”: “Dar la ce vă trebuie mașina?”, ”Cât ați dat pe ea?”, etc. Niște “profesioniști!”, reclamă, revoltat, piteșteanul. (Foto: Arhivă) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90