930 pe 122 COSTACHE

simfonia lalelelor

  SIMFONIA LALELELOR, FĂRĂ PARADA COPIILOR

  Simfonia Lalelelor, fără parada copiilor. Anunțul l-a făcut astăzi într-o conferință de presă primarul Piteștiului, Cornel Ionică.

  Citiți și: Așa ceva…! Ce solicită Primăriei Pitești un Cetățean de Onoare

  Potrivit primarului, municipalitatea renunță la parada care precede deschiderea oficială a Simfoniei (așa numita „paradă a florilor”, la care participau copii de grădiniță și elevi de școală) din două motive: pentru că în curând vor începe lucrările de reabilitare a Pieței Primăriei (locul de unde începea parada) și pentru că parada a fost criticată, pe bună dreptate, fiindcă, asociată cu imaginea oficialităților cocoțate pe scenă, amintește de timpurile comuniste.

  În schimb, e posibil să existe o defilare a tradiționalelor care alegorice, dar pe un alt traseu decât cel obișnuit: nu pe Strada Mare (între Piața Primăriei și Casa Cărții), ci, tot în Centru, dar pe ruta strada Maternității – bulevardul I.C. Brătianu – Casa Cărții.

  Citiți și: Pitești: De Simfonie, în Lunca Argeșului, s-o facem lată, încă o dată!

  Amintim că ediția din acest an a Simfoniei Lalelelor ar urma să se desfășoare în weekend-ul 24-26 aprilie (AICI, amănunte).

  New Profesional Consult-555×222

  Comentarii

  Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

  Donaris 570×90