SMART KIDS 930X122

cornel ionica

SITUAȚIE JENANTĂ LA POLIŢIA LOCALĂ PITEȘTI

Situație jenantă la Poliţia Locală Pitești. Multă lume se plânge că sistemul public este parazitat de diverse persoane care nu au ce căuta pe anumite poziţii.

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

În această situaţie sunt şi pensionarii care lucrează la stat, blocând posturile, în vreme ce tinerii sunt nevoiţi să stea în şomaj sau să plece peste hotare pentru a-şi face un rost. Un astfel de caz – şi nu este singurul, din păcate – întâlnim şi la Poliţia Locală a municipiului Piteşti, care a devenit un fel de pension pentru indivizi retraşi din alte activităţi.

Astfel, chiar directorul general al instituţiei, Valerică Nicolae (foto 1), este pensionar al MAI (din Poliţie), după ce a fost şef al Pazei la Arpechim. Acum încasează şi pensie, şi salariu de la stat.

Citiți și: Momente cutremurătoare la Poliția Locală!

De asemenea, şi directorul general adjunct al instituţiei, Marin Rădulescu (foto 2), este pensionar MAI, fiind într-o vreme chiar contabilul şef al Inspectoratului Județean de Poliţie Argeş. Mai sunt şi alte persoane în Poliţia Locală aflate într-o situaţie similară.

Situaţia nu este ilegală (guvernanţii au vrut să dea o lege pentru interzicerea cumulului pensiei de la stat cu salariul de la stat, dar iniţiativa nu a fost acceptată), este, în schimb, imorală. Dacă astfel de oameni se cred valoroşi, de ce nu îşi continuă activitatea în mediul privat? De ce căpuşează sistemul public? Este o întrebare valabilă şi pentru primarul Cornel Ionică (foto 3), edilul care îl susţine pe Valerică Nicolae!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA