EcoMoto 930×122

ionica

SOLUŢIE PENTRU CRIZA TRANSPORTULUI ÎN PITEŞTI

Soluţie pentru criza transportului în Piteşti. Scoaterea autobuzelor Publitrans de pe traseele spre Bascov şi spre hipermarketurile din afara oraşului a stârnit nemulţumirea multor cetăţeni, în special din zonele limitrofe care se plâng că vine şcoala şi copiii nu ar mai avea cu ce să meargă dintr-o localitate în alta.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Cornel Ionică, primarul Piteştiului, afirmă că a trebuit să fie luate aceste măsuri pentru a se respecta noile prevederi legale în privinţa transportului, respectiv o directivă europeană pe care dacă autorităţile locale nu ar respectac-o s-ar ajunge în situaţia ca Piteştiul să nu mai poată accesa fonduri europene pentru achiziţionarea de noi autobuze, aşa cum se doreşte.

„Nimeni nu se poate juca în nicio condiţie cu legea. Iar legea este clară. Nu îmi convine situaţia nici mie, dar nu am ce face. Singura soluţie este formarea unei asociaţii de dezvoltare intercomunitară pe probleme de transport în care pe lângă Piteşti să intre şi localităţile limitrofe. Atunci nu ar mai fi probleme. Dar întreb şi eu: oare ceilalţi (n.r. – primari) de ce nu fac nimic în acest sens? Pentru că eu de unul singur nu am cum să rezolv problema.”, ne-a declarat primarul Cornel Ionică.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3