930X122 MAIA

consiliul judetean

SPAȚIU MEDICAL DIN GĂVANA, SCOS LA VÂNZARE

Consiliul Judeţean Argeş a decis să nu îşi exercite dreptul de preemţiune (întâietate) cu privire la achiziționarea unui spaţiu cu destinaţie medicală din incinta Dispensarului Găvana din municipiul Pitești.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Conform legii, în cazul unui astfel de spațiu proprietarii trebuie să facă mai întâi ofertă de vânzare către administrația locală sau judeţeană. Doar dacă acestea din urmă refuză oferta, proprietarii pot scoate spațiul la vânzare pe piața liberă. Lucru care se întâmplă în situația de față.

Suma solicitată pentru acest spațiu este de 40.000 de euro.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Spaţiul aparţine unei firme, S.C. Cris & Mir New Medical S.R.L., și a fost achiziţionat de actualul proprietar la preţul de 28.660 de euro, în baza articolului 3 din OUG nr. 68/2008 cu privire la vânzarea spaţiilor proprietate privată a statului sau a unităţilor administrativ-teritoriale cu destinația de cabinete medicale, precum şi a spaţiilor în care se desfășoară activităţi conexe actului medical.

„Judeţul Argeş mai deţine spaţii în imobilul la care facem referire, spaţii care sunt date în folosință SJU Piteşti”, argumentează Consiliul Județean în motivarea refuzului. (Foto: descriptiv) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA