Donaris 930 x 122

consiliul judetean

SPAȚIU MEDICAL DIN GĂVANA, SCOS LA VÂNZARE

Consiliul Judeţean Argeş a decis să nu îşi exercite dreptul de preemţiune (întâietate) cu privire la achiziționarea unui spaţiu cu destinaţie medicală din incinta Dispensarului Găvana din municipiul Pitești.

Citiți și: Decizie bulversantă pentru angajații unei importante instituții!

Conform legii, în cazul unui astfel de spațiu proprietarii trebuie să facă mai întâi ofertă de vânzare către administrația locală sau judeţeană. Doar dacă acestea din urmă refuză oferta, proprietarii pot scoate spațiul la vânzare pe piața liberă. Lucru care se întâmplă în situația de față.

Suma solicitată pentru acest spațiu este de 40.000 de euro.

Citiți și: Video/Pitești: Stradă din Nord, blocată de două luni de o lucrare marca Termo Calor Confort

Spaţiul aparţine unei firme, S.C. Cris & Mir New Medical S.R.L., și a fost achiziţionat de actualul proprietar la preţul de 28.660 de euro, în baza articolului 3 din OUG nr. 68/2008 cu privire la vânzarea spaţiilor proprietate privată a statului sau a unităţilor administrativ-teritoriale cu destinația de cabinete medicale, precum şi a spaţiilor în care se desfășoară activităţi conexe actului medical.

„Judeţul Argeş mai deţine spaţii în imobilul la care facem referire, spaţii care sunt date în folosință SJU Piteşti”, argumentează Consiliul Județean în motivarea refuzului. (Foto: descriptiv) 

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441