930×122 CAPRA 5

municipiu

SPECTACOL ÎN PIAŢA PRIMĂRIEI PITEŞTI

Spectacol în Piaţa Primăriei Piteşti. Primăria Piteşti pregăteşte încă de pe acum sărbătoarea Zilelor Municipiului, o hotărâre urmând să fie adoptată în acest sens de Consiliul Local.

Citiți și: Sunt disponibile invitațiile pentru super spectacolul din Pitești

Conform proiectului, ediţia a 26-a a Zilelor Municipiului se va întinde pe mai multe zile, în jurul datei de 20 mai 2018.

Vor fi organizate spectacole în aer liber şi un târg de produse diverse în zona centrală a oraşului, plus terase de alimentaţie publică. Un spectacol cu formaţii cunoscute va fi organizat în Piaţa Primăriei, trupele care vor concerta şi data exactă a evenimentului urmând să fie anunţate în perioada următoare.

Citiți și: Actriță din Pitești „săltată” de DNA!

Bugetul manifestărilor sărbătoririi împlinirii a 630 de ani de la prima atestare documentară a Piteștiului este de 400.000 de lei, bani de la bugetul local şi din sponsorizări.

Comercianţii care vor ocupa cu această ocazie domeniul public vor plăti către bugetul local o taxă de 30 de lei pe metrul pătrat pe zi, la care se adaugă TVA.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90