SMART KIDS 930X122

angajări

STATUL BATE PRIVATUL. SALARIAȚI AI BĂNCILOR VIN SĂ SE ANGAJEZE LA PRIMĂRIE

Statul bate privatul. Salariați ai băncilor vin să se angajeze la Primărie. Este informația pe care o furnizează Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteștiului.

Citiți și: Credite ipotecare în Argeș

Potrivit lui Apostoliceanu, la concursurile de angajare organizate în ultima vreme de Primăria Pitești participă și salariați ai băncilor, nemulțumiți de cât câștigă în sistemul bancar și atrași de salariile majorate din administrația publică.

„Tot mai mulţi oameni care lucrează în bănci vin la concursurile din Primărie. Ar trebui să fie un semnal pentru bănci să mărească şi ele salariile, pentru că au de unde. Chiar mă uitam recent pe nişte cifre de la o bancă importantă, care raporta pentru anul trecut un profit uriaş pentru România”, afirmă Sorin Apostoliceanu.

Citiți și: Pitești. Anunțul serii vine de la Lidl!

Primăria municipiului Piteşti a început anul cu anunţuri de angajări pe bandă rulantă. Posturile în administraţia locală au devenit atractive după majorările salariale de anul trecut, mai ales pentru funcţionarii publici. La Primăria Piteşti sunt acum salarii bune, iar angajaţii beneficiază şi de alte drepturi.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90