Donaris 930 x 122

incendii

SUMĂ URIAȘĂ PENTRU PIAŢA SMÂRDAN

Sumă uriașă pentru piaţa Smârdan. Piaţa agroalimentară Smârdan este un exemplu elocvent al „managementului” prost de la nivelul Primăriei Piteşti.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Mai bine de jumătate din imensa clădire construită inutil în momentul în care a început invazia hipermarketurilor este acum goală (amintim că o situație similară este și în piața Ceair – AICI, subiectul pe larg).

Autorităţile vor să mute aici sediile unor servicii publice, dar încă nu pot deoarece clădirea nu îndeplineşte condițiile de securitate la incendiu cerute de lege.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Pentru a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, Primăria trebuie să investească peste 1.600.000 de lei în lucrări de conformare. O sumă uriaşă. În aceeaşi situaţie sunt şi unele unităţi şcolare din Piteşti.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3