930×122 CAPRA 5

martisor

TÂRG DE MĂRȚIȘOR

În perioada 24 februarie – 9 martie 2018, Primăria oraşului Mioveni va organiza cea de-a doua ediţie a Târgului de Mărţişor.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Târgul se va desfășura pe platoul pieţei agroalimenare Dacia și își propune să aducă în atenția publicului cumpărător și alte categorii de mărțișoare decât cele obișnuite: mărțișorul de oraș, mărțișorul rustic, mărțișorul croșetat sau mărțișorul de tip floral.

Fiecărui participant îi va fi repartizat un amplasament cu suprafaţa de 3 mp, iar taxa de amplasare va fi de 5 lei/mp/zi (conform Hotărârii de Consiliu Local nr.104).

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

Cei care doresc să participe sunt rugaţi să completeze fişa de înscriere (care se poate descărca de pe adresa www.emioveni.ro) şi să o depună la Registratura Primăriei Mioveni sau prin fax, la numărul 0248/260.500, până pe data de 16 februarie 2018.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a repartiza locurile de comercializare a produselor și de a selecta participanţii. Participanţii sunt aşteptaţi vineri, 23 februarie 2017, de la ora 9, pentru repartizarea locurilor de comercializare.

Informaţii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0348/455.444 (interior 111).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90