New Profesional Consult 930 x 122

biblioteca

biblioteca

Tarife mai mari la Biblioteca Județeană

Conform unui proiect de hotărâre lansat în dezbatere publică de către Consiliul Județean, Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” din Pitești va practica tarife mai mari pentru anumite servicii începând cu anul 2022.

Citiți și: Noi tarife! Cât vor plăti oamenii pentru aceste servicii

Astfel, valoarea vizei anuale pentru permis cititor se va dubla, de la 2 lei pe an la 4 lei pe an. Pentru o fotografie făcută la secția „Colecții speciale” se vor percepe 5 lei, în loc de 2 lei ca în prezent. Copierea informației în format digital pe stick, DVD sau CD va fi taxată cu 3 lei/bucata, în loc de 2 lei ca în prezent. Listarea legislației din programul informatic va fi mai scumpă, de asemenea: de la 0,45 lei pe pagină la 1 leu pe pagină.

În fine, închirierea sălii de conferințe pentru persoane fizice, persoane fizice autorizate, fundații, ONG-uri, partide politice va fi taxată cu 150 de lei pe oră, față de 75 de lei pe oră cum este în prezent.

Citiți și: Rovinietă 2024. Taxele de drum pentru acest an

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3