Donaris 930 x 122

mioveni

TAXE PENTRU PARCAREA SUPRAETAJATĂ

Taxe pentru parcarea supraetajată. Joi, 17 noiembrie, de la ora 17, se va desfășura o nouă şedinţă publică ordinară a Consiliului Local Mioveni.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Vor fi discutate și votate, printre altele, aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare a parcării supraetajate din zona pieţei Dacia şi stabilirea taxelor pentru obţinerea abonamenteloer de utilizare a acesteia.

De asemenea, vor fi dezbătute aprobarea procedurii de vânzare a imobilelor din blocul T14 de pe strada 1 Decembrie (25 de unităţi locative – 24 de apartamente şi 1 garsonieră) şi stabilirea criteriilor obligatorii pentru a participa la licitaţia publică deschisă în vederea achiziţionării unei locuinţe.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Consilierii locali vor vota și conferirea titlului de cetăţean de onoare al oraşului Mioveni Excelenţei Sale, Xu Feihong, ambasadorul extraordinar şi plenipotentiar al Republicii Populare Chineze în România. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90