EcoMoto 930×122

mioveni

TEATRU DE VARĂ ÎN MIOVENI

Primăria Mioveni are în vedere construirea unui teatru de vară cu 112 locuri. Teatrul ar urma să fie construit în termen de 12 luni de la finalizarea procedurilor de licitaţie. Locul ales este un teren de aproximativ 3.200 de mp din zona blocurilor H36 – H40.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Obiectivul va avea două corpuri: unul pentru spectatori, format din 3 pachete de gradene, şi unul pentru scenă. Vor exista şi anexe, care vor include birouri, cafenea și spațiu de depozitare.

Deocamdată a fost elaborat proiectul tehnic, valoarea investiţiei ridicându-se la 4.000.000 de lei. Rămâne de văzut, în funcție de rezultatul licitației, când vor începe și când se vor încheia lucrările la viitorul teatru de vară din Mioveni. Precizăm că orașul nu are teatru de vară. (Sursă foto: Primăria Mioveni)

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90