New Profesional Consult 930 x 122

dacia-renault

TINERI DE EXCEPȚIE, PREMIAȚI

Tineri de excepție, premiați. Cu ocazia Zilelor Mioveniului, Automobile Dacia-Renault a dorit să recompenseze elevii și sportivii de excepție din oraș.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

În cadrul unui eveniment organizat la Centrul Cultural, au fost premiați 110 elevi și sportivi cu rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele naționale și internaționale.

Tinerii au primit diplome și cadouri de la directorul Iulian Albu (Groupe Renault), viceprimarul Aurel Costache, secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale Nicolae Tudose și managerul Centrului Cultural Mioveni, Alin Călinescu.

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

„Rezultatele înregistrate de acești elevi demonstrează că, față de sistemele educaționale din alte zone, învățământul de la noi din oraș nu cedează la capitolul calitate.

Felicit acești tineri pentru rezultatele obținute, tineri care devin cei mai buni ambasadori ai orașului Mioveni, ca și Dacia!”, a spus directorul  Iulian Albu.

Pe de altă parte, 20 de tineri care au împlinit vârsta majoratului în 2018 au fost felicitați și premiați.

Premierea a fost făcută de viceprimarul Aurel Costache, care le-a urat tinerilor sănătate, noroc în viaţă şi succes la examenul de Bacalaureat.

Tinerii au primit câte o diplomă de cetățean major, un tort şi flori din partea organizatorilor.

Premiile au fost oferite de Primăria şi Centrul Cultural Mioveni şi Cofetăria “Un băiat şi o fată”.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3