Donaris 930 x 122

aurel costache

TITLUL DE „PRIMĂRIA VERDE” PENTRU MIOVENI

Mioveniul a câştigat premiul „Primăria Verde”, premiu acordat în cadrul celei de-a IX-a ediţii a Galei Premiilor revistei Infomediu Europa pentru primăria care în 2015 a implementat cel mai reprezentativ proiect din domeniul protecţiei mediului.

Citiți și: Manevră neașteptată: Primarul suspendat din Mioveni își joacă ultima carte

Evenimentul a reunit în București aproximativ 100 de reprezentanţi ai companiilor româneşti implicate în protecţia mediului, nume de referinţă din mediul de afaceri, din administraţia publică, din sectorul financiar-bancar și din politică, precum şi ai unor organizaţii non-guvernamentale.

Cu ocazia decernării premiului, Aurel Costache, viceprimarul Mioveniului, a arătat că trofeul răsplăteşte munca administraţiei locale, a cetăţenilor şi a elevilor din oraș care s-au implicat activ în toate acţiunile de mediu organizate.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Devenită un eveniment de tradiție, Gala Premiilor revistei Infomediu Europa premiază persoanele, iniţiativele, proiectele şi organizaţiile cu impact semnificativ în protecţia mediului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90