930 x122 grota rece

atestare

Topoloveni – 600 de ani de atestare documentară

Administrația locală și cetățenii orașului Topoloveni se pregătesc de sărbătoare!

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

Și asta deoarece se împlinesc în această lună 600 de ani de la prima atestare documentară a localității. Cu acest prilej, autoritățile locale au pregătit un amplu program de manifestări care începe pe 17 iunie și se încheie pe 4 iulie.

Astfel, pe 17 iunie are loc, la ora 12:30, concursul Tinere Talente, ediția I. A doua zi, la ora 9:00, are loc Colocviul bibliotecarilor la ceas aniversar, iar pe 19 iunie are loc, după ora 9:00, Parada 600 de ani.

Citiți și: Argeș: Act de teribilism! Un bărbat trăiește clipe de groază

La Casa de Cultură, de la ora 10:00, va fi prezentat un film documentar, vor fi premiate cupluri ajunse la 50 de ani de căsnicie, va fi lansată Monografia „Topoloveni – Argeș. Pași în timp„, iar apoi va avea loc un spectacol susținut de către Grupul Vocal Haiducii Vlădicii, corul Ion Popescu și taraful de la Clubul Copiilor.

De la ora 16:00, în Târgul Săptămânal are loc o paradă moto urmată de momente artistice pregătite de către copii de la Clubul Copiilor și de ArCO Civic Orchestra și de către soliști ai Centrului Cultural Județean Argeș.

Pe 20 iunie are loc, de la ora 9:00, Cupa Topoloveni la fotbal (8 echipe), iar de la ora 10:00 va avea loc un spectacol susținut de taraful Iancu Jianu și de artiști de la Ansamblul Doina Argeșului.

Pe 25 iunie este programat la Casa de Cultură Festivalul Internațional de Muzică Corală D.G. Kiriac, iar pe 4 iulie se va desfășura Summer Tour Topoloveni, cea de-a VI-a ediție a unei competiții de ciclism.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3