Donaris 930 x 122

iluminat

Un nou proiect de anvergură la Topoloveni

Primăria Topoloveni se pregătește să implementeze un nou proiect de anvergură cu bani europeni.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

Este vorba despre crearea sistemului de iluminat stradal-rutier și ornamental-parcuri cu corpuri de iluminat tip LED și telegestiune.

Valoarea totală este de 18.178.194 de lei, din care valoarea eligibilă nerambursabila din FEDR este de 15.451.465 de lei.

Citiți și: Bradu: Economii la iluminatul public

Obiectivul general al proiectului vizează creșterea eficienței energetice în iluminatul public prin crearea sistemului de iluminat stradal – rutier și ornamental – parcuri cu sisteme de iluminat noi, având surse de lumină cu eficiența energetică ridicată tip LED, cu durată mare de viață și sistem de control de la distanță tip telegestiune.

Se estimează că în Topoloveni va scădea astfel cu peste 50% consumul anual de energie electrică, iar emisiile de gaze cu efect de seră va scădea anual cu 50%.

Termenul de finalizare a proiectului este 31.03.2022.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90