930 x122 grota rece

fonduri

Un milion de euro pentru iluminatul public din Pitești

Un milion de euro pentru iluminatul public din Pitești

Citiți și: Argeș. Peste 200.000 € pentru Poliție

Primăria Pitești se pregătește să implementeze a doua etapă de extindere și modernizare a sistemului de iluminat public din municipiul reședință de județ.

Este vorba despre un proiect finanțat cu fonduri europene în valoare de aproape 5.000.000 de lei finanțat prin Agenția Fondului de Mediu.

Citiți și: Bradu: Economii la iluminatul public

Primăria a realizat proiectul care urmează să fie aprobat de Consiliul Local Pitești în această lună în ședință extraordinară. Prin acest proiect urmează să fie montate aproape 900 de corpuri de iluminat LED.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Anonim spune:

    La 5.000 lei/bucată au și panou cu celule fotoelectrice? Primăria nu își permite plata curentului electric și nu vor fi folosite. Sau implementăm directiva Europeană de a nu mai folosi iluminatul stradal pe timpul nopții?

  • Costel spune:

    Ați putea monta deasupra trecerilor de pietoni lămpi led sa putem vedea mai ușor pietonii de așteaptă noapte pe sub copaci la trecere? La casa cărții zici ca apar de nicăieri, plus la multe altele. E vorba de siguranță.

    Multumesc.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90