SMART KIDS 930X122

beznă

BEZNĂ ÎN CÂMPULUNG MUSCEL

Beznă în Câmpulung Muscel. Locuitorii din cartierul Grui din municipiul Câmpulung Muscel sesizează autorităților că de la începutul anului se confruntă cu o situație care îi poate pune în pericol și generează disconfort.

Citiți și: Bradu: Economii la iluminatul public

Astfel, periodic, iluminatul stradal se întrerupe în zona respectivă, iar după orele 20 sau 22, după caz, este beznă în cartier. Unii cetățeni suspectează că primăria ar face astfel economii la bugetul local pentru a putea suține salariile bugetarilor majorate consistent anul trecut.

Cert este că situația îi deranjează mult pe cetățenii care reclamă și mizeria – adevărate focare de infecție – din spatele pieței Grui. Oamenii concluzionează, amar, că plătesc taxe și impozite, dar au parte de întuneric și mizerie. Halal civilizație, halal administrație! (Foto: descriptiv) 

Citiți și: Un milion de euro pentru iluminatul public din Pitești

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA