930 x122 grota rece

euro

SĂ VEZI ȘI SĂ NU CREZI! MILIOANE DE EURO PENTRU ILUMINATUL DIN PITEŞTI

Să vezi și să nu crezi! Milioane de euro pentru iluminatul din Piteşti. Sistemul de iluminat public din Piteşti va fi extins şi modernizat în sensul creşterii eficienţei energetice.

Citiți și: Orașul din România cu zeci de milionari în euro. Nu este București!

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești (SPEP) este titularul investiţiei, investiție care se va ridica la suma de 5.000.000 de euro, bani europeni. În prezent se lucrează la contractarea serviciilor de proiectare şi a serviciilor de consultanţă necesare pentru scrierea cererii de finanţare.

Termenul de depunere a cererii de finanţare este 18 august 2018. Proiectul ar urma să fie finanţat prin Programul Operaţional Regional, axa prioritară de investiţii 3.1.C. Printre altele, vor fi achiziţionate şi montate şi sisteme de iluminat de tip led şi ecologice, menite să reducă semnificativ consumul de energie electrică.

Citiți și: A rămas fără 76.000 € după ce a fost îmbătat de 2 femei! Ce i-au promis individele

Salutăm inițiativa SPEP-ului, serviciu aflalt în subordinea Primăriei Pitesti, cu privire la situația iluminatului din oraș. Însă, până la proba contrarie, rămânem sceptici în ceea ce privește implementarea acestui proiect.

Recent semnalam cum, în anumite zone, iluminatul public din Pitești te duce cu gândul la o comună uitată de lume (imagini, AICI). (Foto: arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90