930 pe 122 COSTACHE

ajutor

Ajutor pentru tineri! Se dau 70.000 de euro!

Ajutor pentru tineri! Se dau 70.000 de euro!

Citiți și: În decembrie, acești vârstnici primesc bani în plus, pe lângă pensie!

Tinerii fermieri pot primi un ajutor nerambursabil de instalare în valoare de 70.000 de euro pe proiect.

Banii vor fi alocați sub formă de sumă forfetară în două tranşe, anunță România TV.

Citiți și: Argeș. Gestul revoltător făcut de doi tineri! Incredibil ce le-a trecut prin cap

„Sprijinul, acordat în baza unui plan de afaceri, prin intermediul acestei intervenţii este 100% nerambursabil, în valoare de 70.000 de euro/ proiect.

Ajutor pentru tineri! Se dau 70.000 de euro!

Fondurile se acordă sub formă de sumă forfetară în două tranşe (75% din cuantumul sprijinului la semnarea contractului de finanţare şi 25% din cuantumul sprijinului se va acorda în funcţie de implementarea corectă a Planului de afaceri, fără a depăşi trei ani sau cinci ani pentru sectorul pomicol şi struguri de masă, de la semnarea Contractului de finanţare)”, a transmis Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

Agenția a publicat, în consultare publică, Ghidul solicitantului pentru intervenţia DR-30 Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri, finanţată prin Planul Strategic pentru Politica Agricolă Comună 2023 – 2027 (PS PAC 2027). Documentul poate fi consultat pe pagina oficială de internet a Agenţiei, www.afir.info, la secţiunea Comunicare >> Dezbatere publică.

Detalii, AICI – Ajutor financiar de 70.000 euro pentru tinerii fermieri români. Banii se acordă în două tranșe

Sursă foto: Descriptiv/Arhivă

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90