New Profesional Consult 930 x 122

iluminat

Pitești: Tunel de lumini pe Centru!

Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă în Pitești.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Primăria Pitești, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, a început azi montarea arcadelor care vor forma, într-un final, deja obișnuitul „tunel” de lumini și cetină de brad din centru pe perioada sărbătorilor de iarnă.

Acesta se întinde, de regulă, din zona Curții de Apel până aproape de Hotel Muntenia.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

În alte zone se montează de zor instalații electrice ornamentale.

În acest an, după cum ePitești.ro v-a informat în exclusivitate, iluminatul festiv de sărbători se aprinde în Pitești pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, în ajunul Zilei Naționale a României.

În aceeași seară, cunoscutul cantautor Ducu Bertzi va susține un recital de muzică folk în Piața Primăriei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • pcc spune:

    de lumini duceam noi lipsa … pesedeaua iar loveste

  • Minca marian spune:

    Daca nu iti convine ca se montează lumini nu este nici un fel de problema ele sunt montate pentru sărbătorile de iarna pentru a se bucura mai ales copii ce ar trebui montate o plantatie de canabis sau sa se deschidă un bordel de fapt cred ca este greu sa mulțumești pe toti .sa vina perioada anterioara sa muncim de craciun si de anul nou ar fii bine?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3