930 x122 grota rece

iluminat

Este oficial în Pitești: Când se aprind luminile de sărbători!

Pitești: S-a decis! Când se aprind luminile de sărbători!

Citiți și: Bradu: Economii la iluminatul public

Primăria municipiului Pitești face de zor pregătiri pentru sărbătorile de iarnă care se apropie cu pași repezi.

Unul dintre cele mai așteptate momente este cel de aprindere a iluminatului festiv ornamental, iar autoritățile au luat deja decizia când va avea loc acest moment.

Citiți și: Noi instalații de iluminat festiv la Pitești

Conform purtătorului de cuvânt al Primăriei Pitești, Cristina Munteanu (foto), aprinderea iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă va avea loc pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei și cu o zi înainte de Ziua Națională a României, 1 decembrie.

Foto: Arhivă ePitești.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Un cetatean spune:

    E buna asta, cu luminile de sarbatori! Cetatenii sunt obligati sa faca economie la energia electrica, altfel platesc preturi neplafonate care sunt si de 5-8 ori mai mari decat alea plafonate, dar primaria consuma energie de cel putin 1 milion de euro intr-o luna pentru beculetele alea, ca sa nu mai vorbim de banii dati firmelor care pun beculetele… Macar anul asta primarul putea sa arate mai mult bun simt si mai multa consideratie fata de batranii care stau in frig si bezna in case din cauza scumpirilor la energie, dar el e doar arogant si risipitor.

  • Alt cetatean spune:

    @cetatean. 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄 ce retard

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90