New Profesional Consult 930 x 122

iluminat

PROIECŢII LASER LA APRINDEREA ILUMINATULUI PUBLIC DE SĂRBĂTORI DIN MIOVENI

În oraşul Mioveni s-au aprins astăzi luminile de sărbători, mii de oameni fiind prezenţi în centrul civic pentru a asista la eveniment. Centrul oraşului a fost inundat de valuri de oameni, de toate vârstele, care au venit să asiste la aprinderea luminilor sărbătorilor iernii. Luminile din centrul oraşului au fost aprinse de primarul Ion Georgescu. El a avut şi ajutoare: câţiva copii, dar şi pe Moş Nicolae.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

După numărătoarea inversă bradul îmbrăcat în ornamente de sărbătoare a fost luminat, spre bucuria tuturor locuitorilor din oraş și în special a copiilor care s-au dus imediat în jurul său ca să facă fotografii.

Odată cu aprinderea luminilor în oraș podul peste Râul Argeşel, situat pe strada I.C. Brătianu, s-a transformat într-o feerie de lumini. Locuitorii prezenţi în centrul civic au putut vedea imagini live pe un ecran amplasat special pentru aceștia. A urmat un alt spectacol de culoare şi lasere. La final, toţi copiii au primit din partea organizatorilor dulciuri, oficiile de distribuire a acestora fiind făcute de către angajaţii S.C S.Ed.C Mioveni. (Foto: Primăria Mioveni)

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90