New Profesional Consult 930 x 122

decembrie

SPECTACULOS ÎN PITEȘTI! PARADĂ MILITARĂ, TORȚE ȘI APRINDEREA LUMINILOR DE SĂRBĂTORI

Autorităţile locale şi judeţene din Argeş au stabilit programul de manifestări dedicate zilei de 1 decembrie, Ziua Naţională a României.

Citiți și: Peste o mie de oameni și-au luat adio, înlăcrimați

Astfel, la ora 10:30 va avea loc la Cimitirul Eroilor din Piteşti o ceremonie militară şi religioasă cu depuneri de coroane, jerbe şi buchete de flori. De la ora 12 se va desfăşura o paradă militară pe strada Victoriei („Strada Mare”) din Piteşti, iar seara, la ora 18, va începe retragerea cu torţe a militarilor Garnizoanei Piteşti pe traseul Piaţa „Vasile Milea”-Piaţa Primăriei. Imediat după ce militarii vor ajunge la Primărie va fi aprins sistemul de iluminat public ornamental din centru şi din tot oraşul. Tot atunci vor fi aprinse şi instalaţiile ornamentale din brazii de Crăciun montaţi în Piaţa Primăriei şi în Piaţa „Vasile Milea”.

Pe 1 decembrie se va deschide şi patinoarul de lângă Teatrul „Alexandru Davila”. Vor mai fi amenajate două patinoare, în parcul Trivale şi în Parcul Ştrand.

Citiți și: Urmează o minivacanță pentru angajații români. 5 zile libere!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3