New Profesional Consult 930 x 122

decembrie

Urmează o minivacanță pentru angajații români. 5 zile libere!

La sfârșitul lunii noiembrie, angajații români care lucrează la stat vor beneficia de o minivacanță de 5 zile.

Citiți și: La Mamaia, ca-n Dubai. Cât costă o noapte, de 1 Mai, pe litoralul românesc

Astfel, începând de miercuri, de pe 30 noiembrie, până duminică, 4 decembrie, bugetarii vor avea o ”punte” de zile libere.

Reamintim că, această minivacanță vine după ce Guvernul a aprobat ca și ziua de vineri, 2 decembrie, să fie declarată zi liberă. Subiectul pe larg, AICI – Mega veste pentru români! Minivacanță de 5 zile!

Citiți și: Nu se face școală! Acești elevi din România nu sunt obligați să participe la cursuri

Acest lucru a fost posibil având în vedere faptul că ziua de 2 decembrie se situează între zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează, conform Codului Muncii, și zile de repaus săptămânal (weekendul).

Miercuri, 30 noiembrie este sărbătorit Sfântul Andrei, fiind sărbătoare legală și zi nelucrătoare, iar joi, 1 decembrie 2022 este Ziua Națională a României, de asemenea, zi liberă și sărbătoare legală.

Următoarele zile libere din anul 2022 vor fi acordate în prima și a doua zi de Crăciun, 25 și 26 decembrie (duminică și luni).

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90