930 x122 grota rece

iluminat

(VIDEO) SCHIMBARE RADICALĂ PE STRADA MARE

Schimbare radicală pe Strada Mare. În aceste zile are loc schimbarea la față a zonei centrale a Piteștiului prin montarea instalaţiilor de iluminat ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Ca de obicei, între Curtea de Apel şi dincolo de magazinul Trivale, pe Strada Mare, pietonală, va fi un tunel de arcade îmbrăcate în ornamente luminoase şi cetină de brad. De asemenea, copacii din Piaţa Primăriei vor fi îmbrăcaţi în plase care imită crengile brazilor, iar în diverse alte zone vor exista instalaţii sub formă de fulgi de nea.

Citiți și: Pitești/Video. Tragedie în Prundu: Au intrat pe geam. Descoperire dramatică!

De asemenea, astfel de instalații vor fi amplasate şi la fântâna arteziană din Piața Primăriei. În perioada următoare, lângă Teatrul „Alexandru Davila” va fi montat şi un brad mare de Crăciun.

Aprinderea instalaţiilor electrice ornamentale şi a bradului de Crăciun va avea loc pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3