EcoMoto 930×122

bradu

Bradu: Economii la iluminatul public

07Bradu: Economii la iluminatul public

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

În aceste vremuri de criză energetică și de creștere accelerată a prețurilor la energia electrică, una dintre principalele preocupări ale conducerii comunei Bradu a fost găsirea de modalități pentru scăderea sumelor plătite pentru iluminatul public, fără a afecta însă calitatea serviciului oferit cetățenilor.

În acest sens, în urmă cu mai multă vreme a fost demarată acțiunea de înlocuire a vechilor lămpi stradale care funcționau pe bază de sodiu cu lămpi moderne, cu tehnologie LED, având consum redus de energie și cu eficiență mult mai mare.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

„Am reușit să schimbăm deja peste 75% din totalul lămpilor din comună și procesul merge accelerat.

În primele luni din anul viitor vom încheia, iar în întreaga localitate iluminatul public va fi făcut cu lămpi pe LED.

Acest lucru va duce la facturi mai reduse la curent și o economie importantă de bani la buget, pe care putem astfel să îi redirecționăm către alte investiții necesare în localitatea noastră!”, spune primarul Dan Stroe.

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3