930×122 CAPRA 5

aro

A FOST ODATĂ ARO…

Am fi putut avea în Argeș nu una, ci două fabrici de mașini, dar Aro Câmpulung Muscel a dispărut, fiind vândută la preț de apartament ceva mai răsărit, după care a ajuns la fier vechi. Totuși, sunt mulți nostalgici care readuc în atenție marile performanțe ale mașinilor produse în Muscel.
„A fost odată ARO …
ARO a câştigat raliul Paris – Dakar. A dotat mai multe armate din întreaga lume. Şi-a privit de sus suratele Mercedes, Range Rover şi Toyota. Dar degeaba am avut, cândva, respectul lumii. Politica defectuoasă a ștrangulat bolidul românesc neaoș, iar ARO a fost… asasinat.
Era printre puţinele autoturisme din lume, dacă nu singurul, care nu avea bară de torsiune faţă – spate și rivaliza cu orice autoturism de pe planetă oricând. Avea o stabilitate impecabilă și nu putea fi răsturnat decât în mod voit.
Deci, a fost odată ARO…”, scriu nostalgicii mărcii pe un forum dedicat.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90