930×122 CAPRA 5

bani

Argeș. Peste 200.000 € pentru Poliție

Argeș. Peste 200.000 € pentru Poliție

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a beneficiat de un buget alocat de stat, în valoare de 1.171.631,93 de lei.

Suma a fost utilizată pentru renovarea a 20 de sedii ale Poliției din mediul rural.

Citiți și: Argeș. Fetița dispărută, acum!

Au fost executate lucrări de reparații prin societăți comerciale de specialitate și de verificare/curățare a coșurilor de fum și sobe pentru toate locațiile care se încălzesc cu material solid (lemn), respectiv un număr de 75 posturi.

În anul 2023, au fost renovate, în total, 20 de clădiri în zona rurală.

10 dintre acestea își au sediul posturi de poliție rurală, iar în 10 secții de poliție rurală și posturi de poliție rurală.

Argeș. Peste 200.000 € pentru Poliție

Lucrările de reparații principale au vizat refacerea grupurilor sanitare și sobelor, astfel încât acestea să fie funcționale.

De asemenea, au fost efectuate și reparații la nivelul pereților interiori, tavanelor și pardoselilor, tâmplăriei, instalațiilor electrice, acoperișurilor, pereților exteriori și gardurilor împrejmuitoare, după cum urmează:

  1. ,,Secția de Poliție Rurală Rucăr și Postul de Poliție Rucăr au fost renovate în totalitate, fiind alocați 125.749,94 lei și realizate lucrări de reparații interioare, exterioare, înlocuire burlane și jgheaburi, refacere grup sanitar, refacere sobe, etc.

  2. Postul de Poliție Oarja a fost renovat în totalitate, fiind alocați 122.381,09 lei și realizate lucrări de reparații interioare, exterioare, refacere acoperiș, refacere gard, refacere grup sanitar, refacere sobe, etc.

  3. Postul de Poliție Vlădești a fost renovat în totalitate, fiind alocați 115.776,90 lei și realizate lucrări de reparații interioare, exterioare, refacere grup sanitar, refacere sobe, înlocuire burlane și jgheaburi, refacere gard, etc.

  4. Secția de Poliție Rurală Stâlpeni și Postul de Poliție Stâlpeni au fost renovate în totalitate, fiind alocați 108.637,16 lei și realizate lucrări de reparații interioare, exterioare,  refacere grup sanitar, refacere sobe, înlocuire burlane și jgheaburi, refacere gard, etc.

  5. Secția de Poliție Rurală Schitu Golești și Postul de Poliție Schitu Golești au fost renovate în totalitate, fiind alocați 80.320,67 lei și realizate lucrări de reparații interioare, exterioare, refacere grup sanitar, refacere sobe, refacere gard, etc.

  6. Postul de Poliție Dâmbovicioara a fost renovat în totalitate, fiind alocați 80.142,54 lei și realizate lucrări de reparații interioare, exterioare, refacere gard, refacere grup sanitar, refacere sobe, etc.

  7. Secția de Poliție Rurală Poiana Lacului și Postul de Poliție Poiana Lacului au fost renovate în totalitate, fiind alocați 76.012,04 lei și realizate lucrări de reparații interioare, exterioare, refacere poarta acces pietoni, înlocuire jgheaburi și burlane, etc.

  8. Secția de Poliție Rurală Hârtiești și Postul de Poliție Hârtiești au fost renovate în totalitate, fiind alocați 75.044,97 lei și realizate lucrări de reparații interioare, exterioare, renovare grup sanitar, refacere sobe, refacere porți acces auto, etc.

  9. Postul de Poliție Vedea a fost renovat în totalitate, fiind alocați 74.618,60 lei și realizate lucrări de reparații interioare, exterioare, refacere grup sanitar, refacere sobe, înlocuire burlane și jgheaburi, etc.

  10. Secția de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț și Postul de Poliție Valea Mare Pravăț au fost renovate în totalitate, fiind alocați 52.893,12 lei și realizate lucrări de reparații interioare, exterioare, renovare grup sanitar, refacere sobe, refacere gard, înlocuire burlane și jgheaburi etc.

  11. Postul de Poliție Sălătrucu a fost renovat în totalitate, fiind alocați 52.712,06 lei și realizate lucrări de reparații interioare, exterioare,  refacere grup sanitar, înlocuire burlane și jgheaburi, refacere gard, etc.

  12. Secția de Poliție Rurală Buzoiești și Postul de Poliție Buzoiești au fost renovate în totalitate, fiind alocați 51.592,90 lei și realizate lucrări de reparații interioare, exterioare, refacere grup sanitar, refacere sobe, înlocuire burlane și jgheaburi etc.

  13. Secția de Poliție Rurală Lunca Corbului și Postul de Poliție Lunca Corbului – au fost alocați 26.657,36 lei și realizate lucrări de reparații gard.

  14. Secția de Poliție Rurală Drăganu și Postul de Poliție Drăganu au fost renovate în totalitate, fiind alocați 23.521,67 lei și realizate lucrări de reparații interioare, exterioare, renovare grup sanitar, reparații acoperiș, etc.

  15. Postul de Poliție Mușătești – au fost alocați 19.862,85 lei și au fost realizate lucrări de reparații interioare, exterioare, înlocuire tâmplărie PVC, refacere gard, etc.

  16. Postul de Poliție Poienarii de Muscel a fost renovat în totalitate, fiind alocați 18.953,09 lei și realizate lucrări de reparații interioare, exterioare, reparații grup sanitar, înlocuire tâmplărie PVC, reparații acoperiș, etc.

  17. Postul de Poliție Recea – au fost alocați 16.378,92 lei și realizate lucrări de reparații gard.

  18. Postul de Poliție Cotmeana – au fost alocați 8.398,56 lei și realizate lucrări de reparații exterior.

  19. Postul de Poliție Cuca – au fost alocați 8.096,50 lei și realizate lucrări de înlocuire jgheaburi și burlane.

  20. Secția de Poliție Rurală Domnești și Postul de Poliție Domnești – au fost alocați 6.194,13 lei și au fost realizate lucrări de reparații tavan interior”, se arată în comunicatul de presă transmis de Poliția Argeș.

Menționăm că și în anul 2022 au fost renovate 14 posturi de poliție rurală.

Foto: Arhivă/Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90