930×122 POSADA 5

europene

PRIMĂRIA PITEŞTI, REPETENTĂ LA FONDURI EUROPENE

Primăria Piteşti, repetentă la fonduri europene. Primăria Piteşti nu a început niciun proiect pe fonduri europene dintre cele anunţate cu mare pompă de primarul Cornel Ionică la începutul mandatului, în 2016.

Citiți și: Pitești. Cum poți folosi corect un container

Astfel, deşi Piteştiului îi revin circa 40.000.000 de euro pentru finanţări nerambursabile de la Uniunea Europeană, nici măcar un euro nu a fost accesat până acum. În schimb, se tot fac studii şi evaluări, fără să se ajungă la vreun rezultat. În tot acest timp, alte primării din ţară au început deja să atragă banii de la UE, cum ar fi Clujul ori Timişoara.

Cornel Ionică a promis că vor fi făcute în Piteşti proiecte de mare infrastructură (pasaje rutiere), modernizări ale sistemului de management al traficului, că vor fi cumpărate autobuze electrice, că vor fi reabilitate cu bani europeni unele unităţi de învăţământ şi multe altele. Nimic din toate acestea nu s-a întâmplat.

Citiți și: Pitești. Salarii mai mari pentru angajații de la Primărie și instituțiile subordonate!

Mai mult, nici măcar la proiectele din fonduri proprii nu se stă mai bine, întârzierile majore privind reabilitarea pieţelor Trivale şi Găvana fiind elocvente. Vom reveni asupra subiectului în legătură cu cele două pieţe.

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3