930×122 CAPRA 5

impozit

Pitești: Firmă de pază cunoscută, pe lista neagră a Primăriei!

Pitești: Firmă de pază cunoscută, pe lista neagră a Primăriei!

Citiți și: Lovitură pentru Dacia!

43 de agenți economici și persoane fizice au fost notificate de Primăria Pitești cu privire la aplicarea unei sancțiuni speciale.

Este vorba despre obligativitatea ca aceste persoane fizice și juridice să achite un impozit majorat cu 500% pentru proprietăți de care nu au grijă.

Citiți și: Pitești. Cum poți folosi corect un container

Discutăm despre clădiri degradate și terenuri neîngrijite și neîmprejmuite. Sancțiunea este prevăzută de HCL 190/2021 în baza căreia încă din mai au fost transmise somații către împricinați.

Acum, Primăria Pitești a emis și afișat procesul verbal pentru cele 43 de somații.

Pe listă se află 7 persoane juridice și 36 de persoane fizice (în cazul celor din urmă, numele au fost anonimizate conform legii privind protecția datelor cu caracter personal.

Cele 7 firme somate și pentru care urmează să fie majorat impozitul cu 500% sunt: SC Quartz Security Controls SRL (firmă de pază) pentru un imobil de pe strada I.G. Valentineanu, SC HR Eden 2007 SRL pentru un imobil pe bulevardul Frații Golești, SC Forum Proiect Invest SRL pentru un imobil de pe bulevardul Frații Golești, SC Eurorivers Investment Five SRL pentru un imobil de pe bulevardul Frații Golești, SC Dearborn Project Ro SRL pentru un imobil de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, SC Silk Grup SRL pentru un imobil de pe bulevardul Frații Golești și SC Zibbibo Development SE pentru două imobile de pe strada Vasile Militaru.

Foto descriptiv

gic.ro

Comentarii

Un comentariu

  • Dragos spune:

    Un mare asemenea teren în Gavana în fata blocurilor Q. Primaria refuza astfel de procedura deși a fost sesizata. Oare al cui este terenul….

Donaris 570×90